Hotel Rodina, Sofia








Vrsta usluge: nocenje sa doruckom.

Hotel Rodin je tallest cetiri zvezdice u Sofiji, koji se nalazi na trgu Russki Pametni [Ruska Spomenik] trgu. To je u neposrednoj blizini Nacionalnog palata kulture, administrativno i privredni centar grada. Medunarodni aerodrom nalazi se 15km, a centar železnicke stanice je samo kilometar od hotela.

Hotel se pruža prekrasan panoramski pogled na centar grada, kao i "Vitosha" planinama. Hotel arhitektura sama uspešno mješavine moderna zgrada sa klasicnom stilu, to je postizanje cetiri zvezdice. Nudimo goste 500 soba i 6 luksuznih apartmana. Hotel ima 500 jednokrevetne i dvokrevetne sobe i 6 apartmana, sve što nudi odlican pogled ili grada ili "Vitosha" planinama.

Svaka soba ima zasebnu kupatilo sa kadom, telefon, televizija sa satelitskom i radio, a neki od njih su sobe za non-smokers.

Gostima na raspolaganju 24 sata posluga u sobu, usluga pranja rublja [ukljucujuci i glacanje i hemijsko cišcenje], tri nivoa podzemnih garaza, i mnogi drugi dodaci. U delukse soba ima aircondition uredaja sa mini-barom, interenet veze, panik taster, novi nameštaj i luksuzna kupatila sa kadom cev i mnogi accessories.Kongresni centar nudi 9 prostorija za konferencije na raspolaganju gostima, s kapacitetom u rasponu od 15 do 350 sedišta. Svaka soba ima klima uredaj, svetlo i mogucnost za Internet i tehnicka oprema za konferencije.

Glavni restoran se nalazi pored vrata, a dostupna je za ruckovi i vecere, kokteli i kafu.
Glavna prostorija za konferencije su sala 1, 2 i 3, koji se nalaze na "R" kat. Oni su inter-povezani sa mobilnim zidova, što je moguce stvoriti jedan ogroman soba, dovoljno velike da sedište 350 ljudi. Na istom spratu nalazi se "MARITZA" sala, dovoljna za 130 ljudi.

Hotel takode poseduje cetiri manje dvorane za sastanke, na "M" kat, svaki s sedecih u rasponu kapaciteta od 20 do 40. Ove sobe su Idealno za rad sastanaka, osoblje kurseve, intervjue, i seminara. Restoran "Rodin "ima kapacitet od 180 sedecih mesta, te je idealan za organizaciju Buffet dorucak, kafu, rucak, vecera, koktel, pa cak i vjencanja. Restoran poseduje ugodnu i udobnu atmosferu, izvrsnu uslugu i širok izbor kuhinje.

The Lobby bar ima 50 slobodnih mesta u oblasti recepcije hotela. To je otvoren svaki dan od 7 do 11 uvece, cime cete moci uživati u svojim ugodnu atmosferu i izvrsnu uslugu.

Desno do Lobby bar možete pronaci u caffe-restoranu "Marbella", uredene u tradicionalnim španskom stilu, koji nudi kolaci i slastica uz Evropsku kuhinje, kako bi oduševiti vaše kulinarske ukuse, a svi su proizvedeni u hotelu u vlastitoj pekari.

Ako želite posvetiti malo vremena za sebe, hotel nudi moderan sportski centar s fitness centrom i zatvoreni bazen, saune, masazu i podvodni masažer, pikado i stoni tenis. Mi smo na usluzi svaki dan od 7 do 8.30 uvece / osim ponedeljkom. Osim toga, tamo je bar-klub u fitness centar sa 25 sedišta, koji nudi osvježavajuca pica.

REZERVACIJA SMESTAJA
Viber: +38164 5558581
Phone: +38161 6154768


Нема коментара:

 
CONTACT FORM
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


MAPA SOFIA

Call Centar Srbija

Bez obzira da li jer reč o prodaji kataloga, usluzi direktne pošte, DRTV, email kampanji, faks uslugama, štampi, radiju, tekst porukama, voicemail-u ili web sajtu, postignite bolje rezultate za svaki dolazni poziv korišćenjem cross-selling i upselling telemarketinga ... saznaj vise

E-kurs

Promotivna akcija

Promotivna akcija kako dobiti besplatni website turistickog objekta traje do kraja godine i ukljucuje oglasavanje u dva CRS-a (www.booking-hotels.biz i www.telenetholidays.com), sa besplatnim koriscenjem usluga oglasavanja i neogranicenim brojem vesti preko facebook naloga ... saznaj vise

Reklama

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.555.8581; +381.61.615.4768; || visit_bulgaria@booking-hotels.biz